Properties in Alanya Houses Apartment

Om Os

RIPO HOMES Ejendom Tyrkiet er en autoriseret ejendomsmælger med hovedsæde i Mahmutlar, Alanya på den smukke Tyrkiske Riviera. 
Vi er specialiserede i salg af fast ejendom langs den sydlige kyst af Tyrkiet. Vores fokus er på Alanya og Belek-regionen, hvor solen skinner 330 dage om året, og hvor der altid er grønt og frodigt. Regionen er beliggende i et subtropisk bælte, hvor de imponerende Taurusbjerge og det varme Middelhav beskytter byen om vinteren, derfor sikrer klimaet at du kan nyde din feriebolig hele året... 

Efter mange år i området har vi oparbejdet os betydelig viden om det tyrkiske ejendomsmarked. Udover at hjælpe dig med at finde din drømmebolig, kan vi også tilbyde dig gode investeringsprojekter. 
Samtidig med at vi hjælper dig med at finde drømmeboligen, kan vi også hjælpe dig hvis du er på udkig efter investeringsprojekter. Vi arbejder med anderledes emner, og kan således hjælpe dig med at finde restauranter, hoteller, lejlighed eller byggegrunde, hvis du selv ønsker at bygge. 

At købe bolig i Tyrkiet er ikke altid lige let. Der er mange fælder, men hvis alt bliver gjort rigtigt fra begyndelsen, kan hele processen gennemføres hurtigt og glat. 
Vi har den nødvendige indsigt.