Properties in Alanya Houses Apartment

Tietoa meistä

​Turkissa sijaitseva RIPO HOMES on virallisesti hyväksytty ja sertifioitu kiinteistövälitystoimisto, jonka konttori sijaitsee Alanyan Mahmutlarissa, Turkin kauniilla Rivieralla.

Toimintamme keskittyy Alanyan alueeseen, missä aurinko paistaa 330 päivää vuodessa, ja missä on lähes aina vihreää ja rehevää. Alanya sijaitsee subtrooppisella vyöhykkeellä, missä Taurusvuoristo ja lämmin Välimeri suojaa kaupunkia talvisaikaan, ja luo täten optimaalisen ilmaston lomakodille, josta voi nauttia läpi vuoden.

Monen vuoden työskentely tällä alueella on kasvattanu meidän tietoa ja kokemusta Turkin asuntomarkkinoista. Vuodesta 2012 alkaen olemme Belekin Kadriyessa sijaitsevan Beachwoodin Golf Village & Holiday Resort-lomakylän merkittävin kiinteistövälittäjä.

Unelmakotisi löytämisen lisäksi voimme myös auttaa etsimään investointikohteita. Toimimme monilla eri alueilla, ja voimme auttaa sinua löytämään ravintoloita, hotelleja, rakennuskohteita ja myös maa-alueita, jos olet kiinnostunut rakentamaan itse.

Asunnon ostaminen Turkissa ei ole aina yksinkertaista, on olemassa monia eri vaiheita ja lakikoukeroita. Meidän kokemuksen ja ammattitaidon avulla kaikki kuitenkin hoituu vaivatta. Kun asiat hoidetaan oikein alusta asti, niin koko prosessin läpivieminen sujuu nopeasti, turvallisesti ja vaivattomasti!

Meillä on tarvittava osaaminen.