Properties in Alanya Houses Apartment

Over ons

- Ripo HOMES Intl. Estate Agency Turkije is een officieel goedgekeurd en gecertificeerd vastgoed bedrijf, gevestigd in Mahmutlar Alanya aan de prachtige Turkse Rivièra. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed langs de zuidkust van Turkije. Onze focus ligt op de regio Alanya, waar de zon 330 dagen per jaar schijnt, en waar het altijd groen en weelderig is. Alanya ligt in een subtropische gordel, waar het machtige Taurus gebergte de warme mediterrane zee en de stad beschermd in de winter. Het heeft een optimale klimaat voor een vakantie huis waarvan u het hele jaar door kan genieten!

Na vele jaren hebben we veel kennis opgedaan in de Turkse vastgoedmarkt. Wij kunnen u helpen met het vinden van uw droomhuis maar ook advies geven in zeer goede investeringsprojecten. Vanaf 2012 hebben de belangrijkste werkzaamheden van de Beachwood Golf Village & Holiday Resort in Belek Kadriye overgenomen.

We werken met verschillende projecten en onderwerpen, en kunnen u helpen restaurants, hotels, appartementencomplexen of grond hiervoor te vinden, als je zelf wilt bouwen.

Een woning kopen in Turkije is niet altijd gemakkelijk. Er zijn vele valkuilen, maar als alles goed is gedaan wordt vanaf het begin, kan het hele proces snel en soepel verlopen.

We beschikken over de nodige kennis.