Properties in Alanya Houses Apartment

Om Oss

RIPO HOMES Eiendom Tyrkia er en autorisert eiendomsmegler med hovedsete i Mahmutlar, Alanya på den vakre Tyrkiske Rivieraen
Vi er spesialisert i salg av fast eiendom langs den sydlige kysten av Tyrkia. Vårt fokus er på Alanya og Belekregionen, hvor solen skinner 330 dager i året, og hvor det bestandig er grønt og frodig. Regionen er beliggende i et subtropisk belte, hvor de imponerende Taurusfjellene og det varme Middelhavet beskytter byen om vinteren, derfor sikrer klimaet at du kan nyte din feriebolig hele året...

Etter mange år i området har vi opparbeidet oss betydelig kunnskap om det tyrkiske eiendomsmarkedet. Utover å hjelpe deg med å finne din drømmebolig, kan vi også tilby deg gode investeringsprosjekter.
I tillegg til å hjelpe deg med å finne drømmeferieboligen, kan vi også hjelpe deg om du er på utkikk etter investeringsprosjekter. Vi arbeider med ulike emner, og kan således hjelpe deg med å finne restauranter, hoteller, leilighetsbygg eller tomter, om du selv ønsker å bygge. 
Å kjøpe bolig i Tyrkia er ikke alltid like lett. Det er mange feller, men hvis alt blir gjort riktig fra begynnelsen, kan hele prosessen gjennomføres raskt og smidig. 
Vi har den nødvendige innsikt.