Properties in Alanya Houses Apartment

Om Oss

RIPO HOMES Turkiet är en registrerad och licensierad fastighetsmäklare med huvudkontor i Mahmutlar, Alanya på den vackra turkiska rivieran.

Vi är specialiserade på försäljning av fastigheter längs den södra kusten av Turkiet. Vårt fokus ligger på Alanya och Belek regionen, där skiner solen 330 dagar om året och där är det alltid är grönt och frodigt. Regionen ligger i ett subtropisk bälte. De imponerande Taurusbergen och det varma Medelhavet skyddar staden, vilket ger det varma klimat som du kan njuta av på din semester under hela året, även vintertid.

Efter många år i området, har vi fått stor kunskap om den turkiska fastighetsmarknaden.
Förutom att hjälpa dig att hitta ditt drömhus, kan vi också erbjuda dig bra investeringsprojekt. 
​From 2012 har vi tagit över huvudansvaret för försäljning av Beachwood Golf klubb och Holiday Resort i Belek Kadriye.

Förutom att hjälpa dig hitta din drömlägenhet, kan vi också hjälpa dig om du letar efter investeringsprojekt. Vi arbetar både på privata och kommersiella marknaden, och kan därmed hjälpa dig att hitta restauranger, hotell, flerbostadshus eller tomter, om du vill bygga ditt eget hus.

Att köpa fastighet i Turkiet är inte alltid lätt. Det finns dessvärre en del fällor, men om allt görs rätt från början, kan hela processen ske snabbt och smidigt.

Vi har den nödvändiga kunskapen för en trygg och smidig process.